Cxense Display
Du er her: Forsiden / Utgaver / 2017 / 3 / Ny håndbok om drift av gårdsbutikk

Ny håndbok om drift av gårdsbutikk

I en ny håndbok gir HANEN informasjon om de viktigste punktene ved oppstart av gårdsbutikk.

HANEN (Næringsorganisasjonen for virksomheter innen bygdeturisme, gardsmat og innlandsfiske i Norge) er partner i et europeisk prosjekt sammen med bygdeturisme-organisasjoner i Estland og Latvia. Prosjektet er EUs program for å fremme sosial og økonomisk integrasjon over landegrensene gjennom regionalt samarbeid. I løpet av dette prosjektet har HANEN utviklet håndboken «Hvordan drive gårdsbutikk», som inneholder nøkkelinformasjon for dem som ønsker å starte en gårdsbutikk. Det er også utviklet et e-læringsopplegg for gårdsbutikk.

Cxense Display
Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt
Cxense Display
Cxense Display
Cxense Display
Cxense Display
Cxense Display